Финская водопроводная арматура уже более 50 лет.

Финская водопроводная арматура уже более 50 лет.

Компания Heikki Laiho Oy является ведущим производителем водопроводной арматуры в странах Северной Европы. Основанная в 1967 году компания находится в местечке Ноормаркку в пригороде Пори. Фундаментом нашей успешной работы являются более чем 50-ти летний опыт работы, инновационный подход к проектированию продукции, в котором мы отталкиваемся от потребностей клиентов и постоянное совершенствование производственных технологий. Всё это позволило нам стать одним из ведущих производителей водопроводной арматуры не только в Финляндии, но и в Северной Европе. Коллектив насчитывает 45 человек, а годовой оборот составляет около 10,5 миллионов евро.

Наша главная цель – это лидерство на рынке Финляндии и продукция марки HELA является самой передовой в отрасли. При разработке продукции мы всегда исходим из потребностей конечного потребителя, наш главный принцип – это надёжная и безотказная работа наших изделий в тяжёлых условиях эксплуатации Северной Европы.

Продукция HELA безопасна в эксплуатации

Наши изделия изготавливаются из высококачественный материалов. В основном мы используем устойчивую к вымыванию цинка латунь, которая подходит для использования в водопроводных системах питьевой воды и является очень устойчивой к коррозии от воздействия воды в условиях агрессивной подземной среды Финляндии и других стран Северной Европы.

В своей работе мы следуем требованиям стандартов качества ISO 9001:2015. Все изделия, которые входят в список обязательной национальной стандартизации, протестированы Государственным исследовательским центром Финляндии и получили одобрение к применению (STF). Водопроводные разъёмы и клапаны не входят в список международной системы стандартизации СЕ и поэтому они рекомендуются к применению через национальную систему Финляндии STF.

Toiminnallisuus. Luotettavuus. Taloudellisuus.

Heikki Laiho Oy osaa yhdistää tuotteissaan toiminnallisuuden, luotettavuuden ja taloudellisuuden. Toimintamme kulmakiviä on tuotteen valmistusprosessin hallinta alkaen suunnittelusta aina loppukokoonpanoon ja pakkaukseen asti. Tehokas, pitkälle automatisoitu tuotanto yhdistettynä innovatiiviseen tuotekehitykseen, toimiviin tietojärjestelmiin ja logistiikkaan takaa asiakkaalle parhaan ratkaisun oikea-aikaisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Investoinnit tuotantoteknologiaan ja valmistuprosessin jatkuva kehitys takaavat, että tuotteemme ovat huippulaatuisia ja taloudellisia asiakkaillemme. Tuotekehityksemme perusta on jatkuva vuoropuhelu asiakkaiden ja loppukäyttäjien kanssa, minkä avulla pyrimme kehittämään tuotteita, jotka ovat toimivia, helppokäyttöisiä ja samalla kustannustehokkaita.

Гарантийные обязательства и условия поставки

Heikki Laiho Oy:n yleiset toimitus- ja takuuehdot elinkeinonharjoittajille. Näitä ehtoja noudatetaan ellei muuta ole kirjallisesti sovittu.

Tietosuojaseloste (PDF) 78 KtYeiset toimitus- ja takuuehdot (PDF) 107 Kt

Специальная продукция и изготовление по специальным заказам

Standardituotteiden lisäksi valmistamme myös tuotteita ja osia asiakkaan toivomusten ja omien piirustusten mukaan. Yli 50 vuoden kokemus erilaisten messinki-, alumiini- ja terästuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä erittäin nykyaikaiset ja kilpailukykyiset tuotantomenetelmät tekevät Heikki Laiho Oy:stä varteenotettavan ja luotettavan alihankkijan.

Asiakkainamme ovat useat merkittävät kotimaiset ja ulkomaiset teollisuusyritykset eri toimialoilta. Täyden palvelun alihankkijana voimme tarjota kilpailukykyisesti ja luotettavasti koko valmistusprosessin alkaen tuotteen suunnittelusta ja 3D-mallinnuksesta aina loppukokoonpanoon ja testaukseen asti.

Valimo

Valumenetelmämme on messingin ja alumiinin kokillivalu. Kappalekoko vaihtelee yleisesti n. 0,2–20 kg. Sarjasuuruus vaihtelee 100–15000 kpl:n välillä. Valmistuksessa kannattavan minimierän koko riippuu paljon kappaleesta ja se on aina arvioitava tapauskohtaisesta. Kokilliin voidaan valaa erittäin monimuotoisia kappaleita. Tuotteen sisäpuoliset muodot tehdään hiekkakeernoilla ja niillä voidaan tehdä hyvinkin monimutkaisia sisäpuolisia muotoja.

Suunnittelemme ja valmistamme itse kaikki tarvittavat valumuotit (kokillit) sekä hiekkakeernamuotit, jolloin voimme varmistaa tuotteen valmistettavuuden ja onnistuneen lopputuloksen.

Kokillivalu valumenetelmänä tuottaa valumetallin nopean jähmettymisen ja jäähtymisen kautta hienojakoisen ja tiiviin mikrorakenteen ja sitä kautta hyvät mekaaniset ominaisuudet. Metallista valmistettuun kokilliin (=muottiin) valetut kappaleet ovat ominaisuuksiltaan tasalaatuisia ja niissä on hyvä pinnanlaatu.

Koneistamo

Valetut tuotteet koneistetaan nykyaikaisessa ja pitkälle automatisoidussa koneistamossamme. Omassa valimossa valettujen tuotteiden koneistuksen lisäksi sorvaamme ja koneistamme erilaisia osia ja komponentteja myös messinki-, teräs- ja HST-tangoista ja ainesputkista. Monipuolinen konekantamme mahdollistaa monimutkaistenkin kappaleiden nopean ja kustannustehokkaan valmistuksen. Kaikkien tuotantokoneidemme panostus suoritetaan konenäöllä varustetuilla roboteilla ja tuotantoa voidaan ajaa miehittämättömänä. Konevalikoimassamma on useita erilaisia transferkoneita, 3-, 4- ja 5-akselisia työstökeskuksia sekä erilaisia sorveja ja tankoautomaatteja.